Kapcsolat

Biblia Centrum Alapítvány

2027 Dömös, Kossuth Lajos út 221.

0036 33 482316

info[kukac]bice.hu

Adószám: 19704685-2-11

IBAN: HU20 1171 1034 2047 0515 0000 0000    BIC: OTPVHUHB

Kapcsolat
- - - - - -
A+ R A-

BiCe, mint gyülitábor helyszín

Szeretek a dömösi Biblia Centrumba menni. Számomra a béke szigete: sok év alatt számos, áldással teli együttlétben volt részem, értékes előadásokban, testi-lelki felüdülésben. Idén - immár második alkalommal - ezt a helyszínt választottuk a szokásos nyári gyülekezeti csendesnapjaink helyszínéül is. Ideálisnak bizonyult, mert minden adva van egy ilyen rendezvényhez: Budapest közelsége s a jó közlekedés miatt már az ideutazás. Nagy helyiség áll rendelkezésünkre, ahol össze tudunk jönni bibliatanulmányozásra, éneklésre, imádkozásra, beszélgetésre, de lehetőség van ezzel párhuzamosan külön gyerekfoglalkozás megtartására is. Idén kiváltságos helyzetben voltunk, mert ekkor volt Roger Brind gyerektábora is, amelyen a gyülekezetünk gyermekei is részt vehettek. Bár a környéken sok kirándulóhely van, a BICE-t körülvevő "birtok" (foci, röpi, pingpong stb. lehetőségeivel) mindannyiunk örömére szolgált. Vagy csak egyszerűen lesétáltunk a Duna-partra, s nagyokat beszélgettünk. (Egyébként itt, a Dunánál tartjuk évről-évre a bemerítkezési alkalmainkat is).  És persze jól telnek ezek a napok, mert a Biblia Centrum vendéglátói ismerik az igényeinket és szeretetteljes fogadtatásban van részünk.  

Szolgáltatás

Rendezvények 

Szeretné házunk szolgáltatásait saját szervezésben igénybe venni? Természetesen rendelkezésére állunk. A Biblia Centrumban 20-60 fős csoportok számára biztosíthatunk szállást teljes ellátással. A helyben meglévő sportolási és pihenési lehetőségek mellett a környék kitűnően alkalmas túrákra (Rám-szakadék, Prédikáló-szék, Dobogókő, stb.). Esztergomban (15 km) a híres Szent-István bazilika mellett egy városlátogatás is szép élményekkel szolgál. Visegrádon (6 km) a vár, mini-golf, nyári bob kínál változatos kikapcsolódást. További információkat emailben, vagy a Kapcsolat oldalon kérhet.

 

Sátor

 

A Biblia Centrum rendelkezik egy 230 férőhelyes sátorral. Nagyobb rendezvények szervezésénél egy ideális segédeszköz, székekkel, pódiummal, világítással és fűtéssel felszerelve. Amennyiben a sátor kölcsönadásával kapcsolatban kérdései vannak, információkat emailben, vagy a Kapcsolat oldalon kérhet.

 

 

További információ és érdekességek

 

Dömös

Pilismarót (2 km)

Visegrád (6 km)

Esztergom (15 km)

 

 

A Biblia Centrum támogatása

A Biblia Centrum mint közhasznú alapítvány költségeinek egy részét a rendezvényekre befizetett részvételi díjból fedezi. Működéséhez és fennmaradásához ugyanakkor a támogatás különböző formáit tudja hasznosítani - begyűjti, és a megfelelő helyen koncentráltan továbbítja a kapott segítséget. Amennyiben tevékenységünket aktívan szeretné támogatni, úgy kérjük, mérlegelje, az alább felsoroltak közül mely forma felelne meg leginkább lehetőségeinek és képességeinek.

 

Adományok

Pénzadományokat a Biblia Centrum számlájára (11711034-204-70515 OTP) vagy a dömösi házban lehet befizetni.

 

SZJA 1%

Adója egy százalékával támogathatja tevékenységünket, amennyiben éves adóbevallásához mellékeli a közhasznú szervezetek számára kiállított nyomtatványt. Adószámunk: 19704685-2-11. Rendelkező nyilatkozat letöltése

 

Építkezés

A meglévő két ház és egyéb létesítmények mellett mindig sok építkezés szükséges. Amennyiben  az építkezésben segíteni tudna, örömmel vesszük!

 

Segítők

Az éves programjaink lebonyolításában, de főleg a nyári időszakban szívesen fogadjuk azok segítségét, akik egy meghatározott, néhány hetes időre segíteni tudnak akár az ellátással, akár a programok csoportos foglalkozásainak lebonyolításával kapcsolatban.

 

 

Amennyiben úgy dönt, hogy a fenti lehetőségek bármelyikével támogatni szeretné alapítványunkat, köszönjük szívességét. Ha kérdéseit, megjegyzését vagy felajánlását velünk közölni szeretné, ezt megteheti a Kapcsolat oldalon.

-------------

Facebook oldal