Bölcsesség-irodalom

A mai modern, kihívásokkal teletűzdelt világunkban talán mindannyian érezzük, hogy szükségünk van bölcsességre. De mit jelent ez a nagyívű fogalom? És hogyan tehetünk szert bölcsességre?
A szentírási kánon része egy sor olyan mű, melyet bölcsesség-irodalomnak nevezünk és a segítségünkre íródtak. Bár nem ritkán okoznak meglepetést és mintha nem igazodnának a mai elképzeléseinkhez. Akkor mégis hogyan tud megszólalni az ókori bölcselet ma? És hogyan profitálhatunk belőle mindennapi életünk során és közösségeinkben? Többek között ilyen kérdéseket fogunk együtt megnézni és körbejárni.

RICHARD HARKNETT jelenleg részmunkaidőben dolgozik a GLO Európai hálózatánál, valamint az Echoes International missziós szervezetnél. Mindkét helyen feladata a képzés, felkészítés és az érdeklődés felkeltése és felkarolása a misszió iránt.
2017-ig Dél-Amerikában éltek feleségével és 2 kisfiúkkal, ahol megalapítottak egy bibliaiskolát és képzési intézményt a helyi perui szolgálóknak. Előtte a Tilsley College főiskolán tanult Skóciában, ahol találkozott feleségével. 2 gyermekükkel jelenleg a dél-angliai Bishop's Stortford-ban élnek.

Előadó: Richard Harknett

Időpont: 2020. március 27-29., péntek, 18,00 - vasárnap 14,00

Költségtérítés: 12.400 Ft.