Élménybeszámoló: Női Konfi 2018

A dömösi női konferenciákat azért szeretem, mert feltöltenek testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt. Nagyon jóleső, örömteli érzés ott lenni a szép környezetben,átélni a kényeztetést, - egy kis finom csoki a párnánkon vagy a székünkön -gyönyörködni a szép, ízléses dekorációban, ami már hangolja is a lelkemet a témára és élvezni a kávészünet finomságait valakivel beszélgetésbe merülve.

A szervezőknek köszönhetően minket nőket érdeklő aktuális és gyakorlatias témák kerülnek elő a meghívott előadók szívéből. Az őszi konferencián az öröm titkát fedeztük fel Lore Engelmann segítségével. Közel került a lelkemhez az őszintesége, a kedvessége, szavaiból átjött, hogy nehéz utat járhatott ő be, míg idáig eljutott, hogy az öröm titkát osztja meg velünk.

Szavai nyomán átéltem, hogy  királyi gyermekként nem akárki, hanem hercegnő vagyok, nagyon értékes Isten számára.

Örülhetek ennek!

Megerősödött bennem, hogy a hála a lélek lélegzetvétele! Boldog emberként élhetek, ha érzem és átélem, hogy megajándékozott vagyok.

Amit hazavittem magamnak erről a konferenciáról a következő ige volt:

"Amit szem nem látott, fül nem hallott és ember szíve meg sem sejtett, azt készítette el Isten az őt szeretőknek."( I.Kor. 2.9 )

Micsoda öröm és izgalom ebbe belegondolni...

B. Kati