Bibliaiskola

A Biblia Centrum Oktatási és Képzési Intézete (OKI) azzal a céllal jött létre, hogy segítségére legyen azon személyeknek, akik érdekeltek abban, hogy keresztyén szolgálatukat megalapozott bibliaismereti és alkalmazott gyakorlati alapokra helyezzék, ugyanakkor élettervezésükbe nem fér bele egy több éves, bentlakásos teológiai képzés felvállalása. 

Az OKI itt szeretne segítséget nyújtani: munka mellett, hétvégi rendezvényeken lehet hosszabb időre elosztva egy olyan szakmai ismeret birtokába jutni, amely segítségünkre lehet a gyülekezeti vagy egyéb keresztyén szolgálat különböző területein, de a személyes hitéletünkben is kincset jelenthet. 

A rendezvényekre lehet "egyszerű" résztvevőként is jelentkezni, ebben az esetben nincs semmi elvárás a hallgató felé. Aki viszont bejelentkezik az egész programra, amely egy meghatározott, de részben rugalmas curicculumhoz kötött, elvégzi a kapcsolodó feladatokat és évente egy adott számú progamon részt vesz, annak nagyon kedvezményes áron tudjuk biztosítani a részvételt. Részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.