A+ R A-

Zenei tábor

Ezen a nyáron immár 26. alkalommal rendezzük meg a zenei napokat Dömösön, festői környezetben. Táborunk programja kapcsolódik a hagyományainkhoz, de néhány izgalmas újdonsággal is kiegészül. A teljesség igénye nélkül: zenei és bibliai témájú előadások, játékos est, kirándulás, tábortűz, beszélgetések, filmnézés, és természetesen sok-sok zene!

A tábor első részében megtanulunk egy zenei repertoárt, amit aztán előadunk egy idősek otthonában.

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik énekléssel, hangszeres játékkal, ezek mellett pedig bibliatanulmányozással akarnak bekapcsolódni egy közösséget építő, formáló és erősítő munkába. Kis csapatunk zenei felkészültségtől függetlenül mindenkit szívesen lát, sőt: hangszeres tudás vagy az éneklés képessége sem feltétele a rendezvényen való részvételnek. Pihenésre, kikapcsolódásra is van lehetőség!

 

Rendezvényfelelős: Szabadosné Merkhoffer Erzsébet

Időpont: 2020. július 12-18., vasárnap 17,00 - szombat 14,00. 

Költségtérítés: 37 200 Ft. 

fogaskerék 9

Félős nyuszi és nagy harcos vezér egyszerre? Amit egy ókori bíra történetéből és jellemrajzából tanulhatunk. Mire alapozhatjuk önbecsülésünket és önbizalmunkat?

Sok szeretettel hívunk minden tinit (10-15) a tavaszi 9. fogaskerék táborba!

 Téma: Gedeon és az önbecsülés

Időpont: április 8-11., szerda, 17,00 - szombat, 13,00

Költségtérítés: 18.600 Ft. 

Célkereszt kiscsoportos lelkigondozás

A kiscsoportos lelkigondozás  egy kiscsoport előnyeit ötvözi a szakképzett lelkigondozók tudásával. Szemléletében nem csupán a bajba jutottak problémáin igyekszik segíteni, hanem egy egészséges lelki és spirituális életvitel kialakításában is támogat. Amennyiben úgy érzed, hogy hétköznapjaid inkább a lelki terhekről és a küszködésről szólnak, ha szellemi életed erőtlen és frissességre vágysz, ha iránymutatást szeretnél életedben – szeretettel várunk! Figyelem! Két időpont! 

Felelős: Nagy Ernő

Időpont: 2019. április 17-19. - péntek 17,00 óra – vasárnap 14,00 óra

 

Időpont: 2019. október  9 -11. - péntek 17,00 óra – vasárnap 14,00 óra

 

Részvételi díj/alkalom: 12.400 Ft. 

Intro training - tinimunkás-képző

Kedves (talán még csak leendő) Önkéntesünk! :)

Ezen a hétvégén betekintést nyerhetünk a Youngstars International szervezet szemléletébe, és megismerkedhetünk azzal, hogy hogyan lehet hatékonyan beépíteni az élménypedagógiát a tinik felé való szolgálatunkba.

Előadó: DANIEL HORST a Youngstars Int igazgatója. Közel 2 évtizedet szolgált misszionáriusként családjával és 4 gyerekükkel Romániában, ahol felépítettek egy élménypedagógiai szervezetet (Micii Exploratori), melyet aztán helyi román felelősök vettek át. Néhány éve visszaköltöztek Svájcba, ahonnan az európai hálózat koordinálása, vezetőképzés és coaching tartozik a fő feladatai közé. Szívügye a közép-kelet-európai fiatalok felé végzett szolgálat, nagy
lelkesedéssel jön hazánkba és adja tovább kultúrákon átívelő tapasztalatait.

Amennyiben szívesen részt vennél a képzésen, az alábbi elérhetőségen tudsz érdeklődni:
- Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Határidő: március 22.

Időpont: április 3-5., péntek, 17,00 - vasárnap, 17,00

Szeretettel: Takács Erika, Kovács Dani és Ujvári Réka

Női konferencia

Rejtett kincsek nyomában- együtt a felfedezőúton 

 

Közösen kelünk útra Jézus követőiként és tárunk föl lenyűgöző kincseket; mint az új identitásunk, élő kommunikáció az Istennel, szellemi tekintély, áldozatkészség, bizalom, öröm és hasonlók.

Hogyan tudják ezek a kincsek gazdagítani a mindennapjaimat? Hogy a hozzám közelállókat és távolabbi embertársaimat is megajándékozhassam, miközben Isten szíve is örül? Hívunk és várunk Téged erre a kincskeresésre!

 

 

Előadó: Lore Engelmann

Időpont: 2020. október 16-18 - pémtek 18,00 - vasárnap 14,00

Költségtérítés: 14.000 Ft.